Knud Jensen – Børkop:

“Jeg havde Carlo Tagteknik til at skifte tagrender og få lagt nyt tag, samt flunkene på mine kviste, mens jeg var på ferie. Jeg er meget tilfreds med resultatet og ikke mindst, at de kom hurtigt og til aftalt tid og pris. Til min store overraskelse havde de oven i købet ryddet pænt op efter sig. Det er jeg ikke vant til. Så det var jo dejligt at komme hjem og se det fine resultat.”

Jeanette Press – Hårlev:

Super betjening! Fandt Carlo Tagteknik og Blikkenslager på nettet – havde ikke hørt om dem før, men havde behov for akut hjælp. Det regnede ind gennem taget, fordi der aldrig var blevet inddækket omkring skorstenen – og stormen var på vej. Vi fik hurtigt en aftale i stand, og de kom som aftalt. Jeg var ikke selv hjemme, da arbejdet blev udført, men det ser godt ud – og taget viste sig at holde tæt i den efterfølgende storm. Jeg er meget tilfreds med det udførte arbejde – og jeg synes også, at prisen er rimelig.”

Poul Thuesen – Albertslund:

“Fagligt dygtigt arbejde. Venlig kommunikation. Vi er meget tilfredse med vores nye skorstensinddækning, som vi har fuld tillid til nu vil være tæt. Pæn oprydning.”

Lone Nielsen – Kongens Lyngby:

“Flot arbejde. Tag renset og efterfølgende malet. Pænt ryddet op efter sig. Kan kun give firmaet mine bedste anbefalinger.”

Johnny – Taastrup:

“Synes, at de efterlod et rigtig godt stykke arbejde og var nemme at komme i kontakt med! De har også nogle rigtige gode, konkurrencedygtige priser. Superflot arbejde.”

Keld Axholt:

“Kontaktede virksomheden tirsdag eftermiddag, blev selv kontaktet samme aften. 2 mand mødte torsdag morgen kl. 7.30. Flot arbejde udført. Kan anbefales.”

Lars Nielsen:

“Meget professionel og venlig service, helt klart en succesoplevelse!”

Anja Petersen:

“Meget hurtigt, godt og effektivt arbejde. De bedste anbefalinger.”

 

Vi elsker ris og ros, så har du en mening om et stykke arbejde vi har udført, så må du meget gerne sende en mail eller kontakte os per telefon.