Carlo Tagteknik er specialister i blikarbejde

Hos Carlo Tagteknik løser vi alverdens opgaver inden for blikarbejde. Det kan være alt lige fra tagrender og beklædning af kviste til inddækning og reparationer af facader. Vi løser både store og små opgaver.

Blikarbejde kan måske virke sekundært, når man overvejer, hvordan man kan forbedre og investere i sit hus. Det viser sig dog, at utætte inddækninger ofte resulterer i vandskader ved indtrængning af regnvand. Den slags kan forårsage betydelig skade på de underliggende konstruktioner og rum. Derfor har vi specialiseret os i blikarbejde, så kunden får det bedst mulige resultat.

Når man taler om blikarbejde, så er der en række forskellige materialer, som bliver benyttet. Både zink, kobber, aluminium og rustfrit stål kan bruges til eksempelvis tage. De stort set nedbrydningsfri materialer kræver ingen vedligeholdelse. Et godt stykke blikarbejde er altså en engangsforestilling, som giver fuld valuta for pengene.

Ønsker du at give dit hus en tagrenovering, så kan et stykke veludført arbejde virkelig komme til sin ret i form af eksempelvis kviste, som er udført i blik. Vi stiller gerne vores erfaring til rådighed for dig, hvis du har spørgsmål eller måske en konkret opgave, som skal løses.

Kontakt os i dag!


Hvad siger vores kunder?

Carlo Tagteknik & Blikkenslager
4,8 Stjerner baseret på 33 anmeldelser på Anmeld-Håndværker.dk