Fliser, der ser ud som nye med fliserens

Carlo Tagteknik udfører en bred vifte af opgaver inden for fliserens. Vi har den fornødne ekspertise og det professionelle værktøj.

Terasser og indkørsler udsættes året igennem for vind og vejr, og stenene bliver mørke, glatte og triste at se på. Mos, alger, oliespild og dækmærker er blot noget af det, som tydeligt kan ses på fliserne. Men med en grundig fliserens kan du give dine fliser nyt liv til en overkommelig pris.

Det er vores erfaring, at mange kunder bliver overraskede over, hvor flot et resultat, man opnår med en fliserens. Fliserens er en langt mindre omkostningsfuld affære end lægning af nye sten. I mange tilfælde er resultatet lige så flot som det markant dyrere alternativ.

Hos Carlo Tagteknik har vi mange års erfaring på området og råder over det professionelle udstyr, som en optimal fliserens kræver. Derfor kan vi tilbyde løsninger og fliserens af alle tænkelige former for fliser til en lav pris.

Efter en fliserens anbefales det, at man behandler med algebehandling eller imprænering, så fliserne fremstår rene og flotte i længere tid.

Vil du have flotte, rene fliser, der ser ud som nye? Ring og hør mere hos Carlo Tagteknik.

Kontakt os i dag!


Hvad siger vores kunder?

Carlo Tagteknik & Blikkenslager
4,8 Stjerner baseret på 33 anmeldelser på Anmeld-Håndværker.dk