Undgå fugtskader med en god inddækning ved dine kviste og skorsten

Det blik, som monteres rundt om kviste, kaldes inddækninger og har til formål at undgå indtrængning af regnvand og betydelige fugtskader i konstruktionerne indenunder. Utætte inddækninger ved kviste er ofte årsag til omfattende vandskader og problemer med fugt, som kan føre til svampeangreb på tagets træværk. Dårlige inddækninger ved kviste kan også give skimmelvækst i lukkede tagkonstruktioner.

Hos Carlo Tagteknik ved vi, hvor vigtigt det er, at inddækninger ved kviste er udført fuldstændig efter bogen. Det betyder, at inddækningen af dine kviste er lavet, så regnvand og sne ikke trænger ind i tagkonstruktionen og de underliggende rum. Ved inddækninger af kviste benyttes materialer som zink, kobber, aluminium eller rustfrit stål i form af tynde plader. Valg af materialer til inddækninger af kviste afhænger naturligvis af, hvad vores kunder ønsker.

Materialet kan også bruges kreativt på andre måder. Mange husejere bruger forskellige materialer til at lave flotte inddækninger for at give huset et moderne udtryk.

Zink, kobber og andre materialer, som bruges til inddækninger, er vedligeholdelsesfri og meget vejrbestandige. Så resultatet vil stå flot i mange år. Rent praktisk betyder dette naturligvis også, at man ikke skal vedligeholde inddækninger i samme grad som andre byggematerialer.

Vil du høre mere om, hvordan du får gode inddækninger ved dine kviste? Ring til Carlo Tagteknik.

Kontakt os i dag!


Hvad siger vores kunder?

Carlo Tagteknik & Blikkenslager
4,8 Stjerner baseret på 33 anmeldelser på Anmeld-Håndværker.dk