Nyt tag i København:

Der kommer et tidspunkt for alle huse, hvor man bliver nødt til at tænke i nyt tag. Vind og vejr slider selv det mest holdbare tag, og et nyt tag er en rigtig god investering. Især parcelhuse fra 1960’erne og 1970’erne er blevet så gamle og slidte, at et nyt tag tit kan være den bedste løsning.

En mindre tagrenovering forlænger tagets levetid. Men et helt nyt tag vil holde i mange år og er således en markant forbedring og fremtidssikring af din bolig. For eksempel er levetiden for et almindeligt tegltag op til 70 år. I forbindelse med et nyt tag kommer man også mange af de fugt- og kuldeproblemer, som er i huse af ældre dato, til livs.

Nyt tag er et stort og omfattende byggeprojekt, som kræver en professionel og pålidelig samarbejdspartner. Hos Carlo Tagteknik har vi lagt hundredevis af nye tag, og vi ved, hvad vi laver. Derfor er vi naturligvis heller ikke bange for at yde en rigtig fin garantiordning til alle vores kunder. Hvis du skal have nyt tag eller blot har et spørgsmål til os, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi leverer til tiden og løser opgaven til din fulde tilfredshed. Ring og hør mere.

Kontakt os i dag!


Hvad siger vores kunder?

Carlo Tagteknik & Blikkenslager
4,8 Stjerner baseret på 33 anmeldelser på Anmeld-Håndværker.dk