Tagrens og Tagmaling i København

Har vejr og vind, mos og alger sat sig på tag og tagsten?

Begroninger på tagsten påvirker ikke nødvendigvis holdbarheden af teglstenene, men alger og mos bidrager til at holde på fugt, hvilket øger risikoen for frostsprængninger. Derfor anbefales det, at man vedligeholder sit tag med tagrens og maling. Hos Carlo Tagteknik & Blikkenslager har vi mange års erfaring med tagrens og maling.

Hvis tagpladerne er skadede, revnende eller på andre måder i stykker, skal der en mere omfattende renovering til. Når Carlo Tagteknik & Blikkenslager renser og maler dit tag, udskifter vi også eventuelt ødelagte tagplader, og taget gennemtjekkes af en af vores eksperter.

Tagrens og maling forlænger tagets levetid, og der kan være mange penge at spare på at vedligeholde sig tag, så man ikke pludselig står over for en komplet tagrenovering.

Hos Carlo Tagteknik & Blikkenslager har vi mange års erfaring med tagrens og maling. Vi har den fornødne ekspertise til at rådgive dig om tagrens og maling, så tøv endelig ikke med at kontakte Carlo Tagteknik & Blikkenslager, hvis du står over for at skulle renovere dit tag. Så kan vi sammen vurdere, om tagrens og maling er den rette løsning eller ej. Ring allerede i dag og få et godt tilbud på tagrens og maling.

Kontakt os i dag!


Hvad siger vores kunder?

Carlo Tagteknik & Blikkenslager
4,8 Stjerner baseret på 33 anmeldelser på Anmeld-Håndværker.dk